Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Till Brönner Ehefrau

Till Brönner Ehefrau Till Brönner is een waar muzikaal genie. Door zijn inspanningen is jazz toegankelijker geworden. GALA.de heeft alle details over de charmante Virtuosen voor je.

Till Brönner Ehefrau
Till Brönner Ehefrau


Tot de biografie van Brönner
De bekendste Duitse jazzmuzikant heeft jazz toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. GALA.de laat zien wat de Virtuositeit op de Trompete heeft geïnvesteerd in zinvolle carrièremogelijkheden.

Kometenhafter Hemelvaart

Till Brönners talent is al zichtbaar voor zijn muziekdocenten. In de AKO Big Band en het Sacro-Pop Ensemble spreekt hij zijn liefde voor de trompet uit. Het ligt voor de hand dat hij naar de Hochschule für Musik in Keulen gaat, waar hij jazztrompet gaat studeren.

Dan, in 1993, brengt hij zijn eerste album uit, dat goed wordt ontvangen door critici. De “Preis der Deutschen Schallplattenkritik” en de “Preis der Deutschen Plattenindustrie” zijn toegekend aan “Generations of Jazz”. Tony Bennett, Mark Murphy en James Moody behoren tot de jazzgrootheden die interesse hebben getoond om met het supertalent Schlange samen te werken.

Till Brönner: Zelfs geen smidgeon.

Jazz is een kunstvorm en het is jammer dat het vermengd is met popmuziek. Er is geen! De Trompeter schreef het Swing-album “When the Angels Swing” voor de Pop-Castingband No Angels, dat in 2002 werd uitgebracht. Als jurylid en mentor van “The X Factor” leidde hij zijn team naar de overwinning in 2010 en 2011. Zoiets is nog nooit eerder gebeurd, met een jazzmuzikant die het vermengt met popsterren als Sarah Connor en rapper Das Bo. Maar, zoals Till Brönner weet, alleen op deze manier kan men een groot publiek de eerste indrukken van een nieuwe muziekstijl geven. The Jazz Idol wordt in 2009 geëerd met een Grammy-nominatie.

De sympathieke artiest is de afgelopen jaren tot hoogten gestegen waar anderen rillingen van krijgen. In 2016 trad de Trompeter op in het Witte Huis voor het “Jazz Day Global Concert”, gevolgd door een optreden in het Bundeskanzleramt. 2017 wordt nog politieker: Instrumentalist, zanger en componist Klaus Lederer probeert Culturesenator Klaus Lederer te overtuigen van zijn plannen voor een nieuwe jazzinstelling, het ‘House of Jazz’. Politieke beslissingen vergen echter meer tijd en geduld dan de meeste boeken…

Gebruik een foto in plaats van vinyl.

Till Brönner Ehefrau
Till Brönner Ehefrau

Naast muziek heeft Till Brönner sinds kort ook fotografie ontdekt. Brönners eerste fotoalbum, “Faces Of Talents”, werd uitgebracht in 2015 en bevatte Leica-Kamera-sterren Bob Gelddorf, Armin Mueller-Stahl en Kathi Witt. In talloze interviews beweert hij dat als mensen naar zijn muziek luisteren, ze genoeg over hem te weten komen. Misschien probeert de jazzmuzikant zijn fans nu te informeren over andere beroemdheden door een fotoalbum uit te brengen.

Verheiratete met muziek

Till Brönner wordt regelmatig ondervraagd over zijn gezinsleven. Sein Sohn is momenteel het enige lid van de groep, of hij houdt de rest goed verborgen. In tegenstelling tot “Bunte.de”, reageert de Trompeter op een vraag over zijn vriendinnen met: “Ik kan U geruststellen: ik ben niet abstinent, anders zou ik vermoedelijk geen zoon hebben.” Herr Brönner, ik geloof dat we een clown in handen hebben. In een interview voor het ZDF-programma “Mona Lisa” gaat de kunstenaar een beetje dieper.

de Einsamkeit, als alles weg is en de laatste muzikant in zijn kamer is verdwenen, wie kent de mens”, adviseert hij. Dus tot nu toe heeft geen enkele vrouw de Einsamkeit van Monsieur Brönner weten te bemachtigen. GALA.de zal je onmiddellijk op de hoogte stellen als de muzikant om meer geld vraagt ​​- gegarandeerd!

Toen hij onderweg Schauspielerin en Model Nadia Dassouki passeerde, kwam er een einde aan de verbazing. Hij zwijgt over wanneer de twee een koppel werden en wat hun huidige relatiestatus is, maar Nadia heeft onthuld dat ze een kind verwachten op haar Instagram-account. Voor haar is het de eerste, en voor Till is het de tweede! Misschien zullen we, dankzij zijn vriendin, in de toekomst wat meer over hem te weten komen.

Till Brönner Ehefrau
Till Brönner Ehefrau

Till Brönner (49) heeft lief babynieuws! De Jazz-Star, bij een groot Duits televisiepubliek misschien bekend als jurylid uit het eerste seizoen van X Factor, houdt zijn privéleven grotendeels verborgen. Zozeer zelfs, dat zijn huidige partner in Nadia Dassouki beduidend opener is. Het model is zelfs viraal gegaan: jij en de muzikant verwachten samen je eerste kind!

Nadia maakte op Instagram bekend dat Till – die al een 16-jarige zoon heeft uit een eerdere relatie – nog een kind verwacht. Diese frohe Botschaft entführte die gebürtige Hamburgerin bereits in Mai met een eigen Schnappschuss, terwijl ze haar maag strekte. “Unser greatest adventure begint”, schreef ze destijds als reactie op haar bijdrage.

Till Brönner Ehefrau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *