Celebs Blog

House of Celebrities

Vermögen

Roland Brack Vermögen

Roland Brack Vermögen Roland Brack, een Zwitserse ondernemer, is geboren en getogen in het land. Hij is niet alleen de oprichter en eigenaar van de Competec Group, waaronder BRACK.CH en andere online en grootschalige retailers, maar ook de oprichter en voormalig CEO van de BRACK.CH AG online winkel. Roland Brack was de CEO van Competec tot maart 2018 en is nu de voorzitter van de raad van bestuur.

Roland Brack Vermögen
Roland Brack Vermögen

Hij zit naast Competec in andere Gremien en spreekt naast zijn werk in de vastgoedmarkt en startup financiering op branche-events. Brack werd in het voorjaar van 2019 geïntroduceerd als investeerder in de Zwitserse editie van The Höhle der Löwen van TV24. Brak 2020 is de eerste van de 300 rijkste mensen in Zwitserland en Liechtenstein, met een geschat vermogen van 450-500 miljoen Zwitserse frank.

Roland Brack werkte in een computerwinkel van Frick toen hij nog op de middelbare school zat, en onder de naam Brack Soft (Kanton Aargau) maakte hij een app voor de Französisch-taal. ABB-Lehrling Roland Brack begon computers te bouwen voor zijn familie en vrienden en computeronderdelen te verkopen terwijl hij nog studeerde voor elektricien. Kort na het afronden van zijn HTL Brugg Windisch-studie besloot hij Elektrotechnik te gaan studeren aan de FHNW (heute Fachhochschule Nordwestschweiz).

Hij richtte in 1994 Brack Consulting op als een privébedrijf om studenten te helpen bij hun studie. Computerinstallatie, een nevenproject van Brack, werd al snel de hoofdactiviteit van het bedrijf. Brack lanceerde zijn eerste online winkel in 1997 onder de domeinnaam brack.ch en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle e-commerceplatforms van Zwitserland. De logistiek van Brack Consulting werd tussen 2000 en 2001 uitgebreid en geoptimaliseerd met de Zwitserse Post.

Kijk ook naar de rijkdom van de oprichters van Ankerkraut.

Brack Consulting doet als gevolg van deze verhuizing naast particuliere klanten ook zaken met bedrijven en terugkerende klanten. Dankzij de oprichting van een aparte inkoopvestiging in Taiwan kon Brack in 2002 voordeliger en sneller computercomponenten en exclusieve technologieën inkopen. De COS Distribution AG werd in 2006 overgenomen door Bracks, wat resulteerde in een meer dan verdubbeling van het aantal medewerkers en de jaaromzet van het bedrijf.

Roland Brack Vermögen Roland Brack Vermögen Roland Brack Vermögen

Roland Brack Vermögen
Roland Brack Vermögen

Roland Brack doopte het bedrijf om tot Alltron AG en consolideerde de grootschalige handelsactiviteiten van het overgenomen bedrijf. Roland Brack richtte in 2007 de Competec-Group op, met als doel als houdstermaatschappij te dienen voor zowel huidige als toekomstige acquisities. Brack, voormalig CEO van de Competec Group, is nu voorzitter van de Raad van Bestuur, een functie die hij sinds 2007 bekleedt. Roland Brack was in 2010 ontevreden over een groeiend tekort aan ruimte in zijn huidige opslagfaciliteiten.

Een voormalige Lego-Spielzeugfabrik in Willisau, Luzern, werd in 2011 gekocht door Roland Brack en zijn businessgroep en later gemoderniseerd en geopend als een nieuw logistiek centrum voor het bedrijf Competec met een concert en een opendeurdag voor de gemeenschap in 2012. is nu een integraal onderdeel van de strategische toekomstige ontwikkeling van Competec-Logistik in Willisau en de voortdurende uitbreiding ervan.

Een geplande zaunanbau stuitte op tegenstand van twee bewoners. Een Berufungsgericht oordeelde dat Competec aan alle eisen had voldaan en dat het bouwproject ondanks jarenlang juridisch getouwtrek kon doorgaan. Roland Brack schonk een aanzienlijk bedrag aan een lokale liefdadigheidsorganisatie na het winnen van de rechtszaak.

Het vermogen van Roland Brack wordt geschat op 500 tot 550 miljoen frank.

Roland Brack was in Bözen, Oostenrijk, in het Fricktal. Zijn Großeltern väterlicherseits bezitten en exploiteren een Bauernhof in het dorp. Zijn vader werkte het hele bestaan ​​van het bedrijf als spinner, tot hij met pensioen ging.

Roland Brack Vermögen
Roland Brack Vermögen

De zes jaar jongere zus van Roland Bracks is een succesvolle zakenvrouw die een tandartspraktijk heeft in de geboorteplaats van Roland Bracks. Brack voltooide zijn flugvorbereitende Ausbildung zum Militärpiloten als onderdeel van zijn opleiding. Later besloot hij echter een bezoek te brengen aan de HTL.

Kijk eens naar het vermogen van Otto Addo.

In 1985 kocht hij zijn eerste computer. Roland Brack creëerde tijdens zijn opleiding tot elektromechanicus een PC-gestuurde Feuchte- en Temperaturregelung voor een örtliche Pilzfarm als nevenproject. Voor de Kuhstall van een bekende veehouder ontwikkelde hij pc-gestuurde voer- en melksystemen.

Roland Brack Vermögen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *