Celebs Blog

House of Celebrities

Krankheit

Anneke Kim Sarnau Krankheit

Anneke Kim Sarnau Krankheit Anneke Kim Sarnau, een Duitse actrice die zowel in theater als in film heeft gewerkt, werd geboren als Anneke Kim Sarnau. Anneke Kim Sarnau, geboren in Klein Offenseth-Sparrieshoop en studeerde aan de Bismarckschule in Elmshorn voordat ze zich inschreef aan de universiteit van Kiel om filosofie en anglistik te studeren, voltooide haar Abitur.

Anneke Kim Sarnau Krankheit
Anneke Kim Sarnau Krankheit

Ze voltooide haar theaterstudie aan de Hochschule für Musik und darstellende Kunst Stuttgart in slechts één semester en behaalde in het voorjaar van 1996 haar bachelordiploma. Voor en na deze periode werkte ze aan verschillende experimentele films.

Ze werkte van 1996 tot 1998 in het Wiener Burgtheater. Daarna waren er gastoptredens in de Hamburger Kammerspiele, het Düsseldorfer Schauspielhaus en het Deutschen Theater Hamburg. Sarnau is sinds het jaar 2000 in een aantal films te zien.

Anneke Kim Sarnau lijdt aan een ziekte.

Ze won de Adolf-Grimme-Preis in 2002 met Hannelore Elsner voor hun vertolking van een dochter die worstelt met de dood van haar chronisch zieke moeder. Ze won net de Grimme-Gouden Gong, de Gouden Gong en de Duitse en Bayerischen Fernsehpreis voor haar rol in Die Hoffnung als een jonge politieagent die haar hoofd verliest nadat ze werd lastiggevallen door haar bazen en collega’s. Sarnau maakte naam in 2005 toen ze in de film Der ewige Gärtner verscheen als Berliner Kindergärtnerin Birgit.

Sinds 2010 werken Anneke Kim Sarnau en Charly Hübner samen als Detektivteam Bukow en King in Rostock voor de NDR’s Policeruf 110. You’re out if the Bösen en… Ze waren allebei genomineerd voor de Grimme Prize in 2012.

Anneke Kim Sarnau noemt Charlottenburg haar thuis. Hans Söhnker, toneelspeler, was hun Ur-Ur-Ur-Onkel tot aan zijn dood in 1981. U en uw partner kregen in 2011 een zoon en in 2014 een dochter.

Anneke Kim Sarnau is een quotengarant op de Duitse televisie sinds de “Polizeiruf 110”-aflevering “Polizeiruf 110 – Einer von uns.” Je rol als kwiek Rostocker-profiel van Kathrin König, die samen met Hauptkommissar Alexander Bukow, alias Charly Hübner, de Hanzestad onderzoekt, krijgt consequent topscores; de eerste aflevering alleen al trok 8,32 miljoen kijkers naar de televisie.

Anneke Kim Sarnau Krankheit
Anneke Kim Sarnau Krankheit

De critici wezen snel op het onorthodoxe optreden van de actrice, aangezien ze geen prijs ontving voor Sarnaus’ overtuigende vertolking van een jonge Streifenpolizistin in Marc Rothemunds psychodrama ‘Die Hoffnung stirbt zuletzt’, waarin ze wordt onderworpen aan de pesterijen van haar collega’s. waar ze uiteindelijk aan bezwijkt. In 2002 ontving ze de Duitse Televisieprijs voor beste Hauptdarstellerin en in het voorjaar van 2003 de Adolf-Grimme-Preis voor haar rol.

Ihre Schauspielausbildung werd voltooid door de Wahl-Hamburger in 1996 aan de Hochschule für Musik und darstellende Kunst in Stuttgart (1993-1996), gevolgd door een oproep aan het prestigieuze Berliner Burgtheater, waar ze onder meer te zien was in de hoofdrol in Klaus Pohls ‘Vinny’. Ze had haar eerste kleine filmrol als jonge vrouw in “Die Menschenretterin” van Birgit Gross in 1992, en daarna was ze te zien in het melodrama “Boy Meets Winona” van Christian Bahl (1993).

Twee jaar later ontstond een ander filmproject, dit keer onder leiding van Achim Bornhak, het drama ‘John en Lucie’, waarin Anneke Kim Sarnau de hoofdrol van Lucie speelde. Maar 1999 zou het jaar van het jonge talent worden: Stefan Krohmer castte haar naast Edgar Selge in zijn liefdesfilm “Barracuda Dancing”, en ze zong “Vom Küssen und vom Fliegen” onder leiding van Grimme-Preisträger Hartmut Schoen (” Warten ist der Tod) in de märchenhaft-heiteren Abgesang “Vom Küssen und vom Fliegen.”

Anneke Kim Sarnau maakte in 2000 deel uit van de cast van de Krimi “Der Weihnachtswolf” en speelde ze de filmtochtster van Hannelore Elsner in het familiedrama “Ende der Saison” van Stefan Krohmers. Ze verscheen ook in een aflevering van de Serienkrimi “Bella Block – Am Ende der Lüge” naast Hannelore Hoger (2000).

Anneke Kim Sarnau Krankheit
Anneke Kim Sarnau Krankheit

Ook de romantische komedie “Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall” was hilarisch, terwijl Anneke Kim Sarnau moest kiezen tussen twee mannen in Claudia Garde’s relatiekomedie “Mehr than just Sex” (2002). Sarnau verscheen ook op het podium tot het einde van de jaren negentig, in rollen als “Kasimir und Karoline”, “Heilige Johanna der Schlachthöfe”, “Die Riesen vom Berge” en “Schlacht um Wien” in het Burgtheater in Wenen, evenals als de hoofdrol in Stefanie Morh’s “Alice im Wunderland” in het Stadttheater Klagenfurt in 1998/1999.

“Polizeiruf 110 – Waterman”, “Polizeiruf 110 – Feindbild”, “Polizeiruf 110 -… und raus bist du!” zijn de andere “Polizeiruf 110”-Fälle. (2011), “Polizeiruf 110 – Stillschweigen”, “Polizeiruf 110 – Fischerkrieg”, “Polizeiruf 110 – Stillschweigen”, “Polizeiruf 110 – Fischerkrieg”, “Polizeiruf 110 – Stillschweigen”, “Polizeiruf 110 – Fischerkrieg”, “Polizeiruf 110 – Stillschweigen”, “Polizeiruf 110 – Fischerkrieg (na 2012).

Andere films met Anneke Kim Sarnau zijn onder meer “Turn” (1997), “Die Nacht der Nächte – School’s out”

https://www.youtube.com/watch?v=REtskA31Xp0
Anneke Kim Sarnau Krankheit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *