Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Prins Oscar Sjukdom

Prins Oscar Sjukdom Några dagar efter att prins Carl Philip och prinsessan Sofia greps vid Covid-19, är prinsessan Estelle nu i samma rum som dem och lider av en influensaliknande sjukdom.

Prins Oscar Sjukdom
Prins Oscar Sjukdom

Ämnet coronautbrott på Prinsessans skola har kommit upp flera gånger och Expressen har skrivit om det. Det är dags att ta allvar med barnen. Enligt Margareta Thorgren, informationsansvarig för slottet, har prinsessan Sofia varit instängd i ett antal dagar på grund av en svårare förkylning.

Hon fortsätter, trots att han bär en tung besked:

  • Efter att ha fått information från skolan har familjen testat kunskapen idag. Alla har dock tyckt att det är negativt.

Thorgren är maktlös att hindra Estelle från att taffa barnen i insjuknatklassen, något hon gjorde bara några dagar innan.

Han vet exakt hur det kommer att se ut för lillebror prins Oscar, inte heller vet hur det kommer att se ut för lillebror prins Oscar.

Är Prins Oscar fortfarande i skolan som vanligt, eller har han återvänt till sin hemstad?

  • Nu ställer du en fråga som jag inte är säker på att jag har ett svar på. Jag ger det vidare.

Kronprinsessan Sofia och kronprinsen Carl Philip drabbades av covid-10.

Som tidigare sagts har Kungafamiljen varit på semester med sjukdomar den sista dagen.

Corona visades vara närvarande i både prinsen av Wales och prinsessan av Wales den 25 november.

Prinsparets barn, prins Alexander och prins Gabriel, är inte bland dem som har dött.

  • De visar inga symptom, säger Margareta Thorgren, organisationens informationskoordinator, i samband med rektorns insjuknande.

MER INFORMATION: “En längre tid” är eufemismen för hemliga spelet kring prinsessan Sofias graviditetsmeddelande.

Efter totalt fyra dagar meddelades prinsessan Sofia och prins Carl Philip formellt.

Dessutom har situationen försämrats av Prins Daniel. När treårige Oscar dog den 27 maj 2016 berodde det inte på en kollaps i ekonomin.

Prins Oscar Sjukdom
Prins Oscar Sjukdom

SE UPP FÖR ÄNNU MER: Victorias stylist vickar ut ur halvklotet knepen

Den första njurtransplantationen på prins Daniel ägde rum den 27 maj 2009, bara några dagar efter den andra. Det var kritiskt för Ockelbosonen att hans sons första dop inträffade den 27 maj, ett datum som Daniel alltid har nämnt som födelsedatum. Människan skulle behöva tona ner hela staden när det blev känt att prins Daniel hade fått en ny lem.

Det var en rutintransplantation som hade planerats under en tid, enligt sjukhusets nuvarande informationschef Nina Eldh, 73, som talade snabbt, enligt Svensk Damtidning.

Avslöjade vidare om hovet avslöjade om:

  • Allt har fungerat bra, och både Daniel Westling och hans farväl mår bra efter omständigheterna, enligt den aktuella informationschefen.

Det faktum att prins Daniel var extremt dilaterande och att han var frånvarande från scenen har å andra sidan kommit fram – Olle Westlings unika gåva till sonen kom precis vid rätt tidpunkt.

Upprätthållandet av Kronprinsessan på Solliden genomfördes även i år, som var fallet tidigare år. En länk till en annan webbplats, som kommer att finnas tillgänglig inom en snar framtid, gavs innan Födelsedagen startade. Olika pandemianpassade idrottsturneringar organiserades bland annat på ön och intäkterna skänktes till Radiohjälpens “Kronprinsessan Victorias -fond”. Försvarsmakten höll en traditionell hälsning till kronprinsessan Victoria första skoldagen. Förutom att det är en all-Män flaggdag är Kronprinsessans födelsedag också en av Försvarsmaktens salutdagar.

Som ett resultat kan saluters om 21 skott hittas vid de snabbaste salutstationerna i Stockholm, Karlskrona, Göteborg, Härnösand och Kvarnängen, samt vid en mer avlägsen salutbatteri i Boden, med start kl. 12.00.

Några dagar innan Victoriakonsert ägde rum, reste medlemmar av Kronprinsessfamilj från Sollidens slott till Borgholms slottsruin för tillfället.

Det fanns också andra medlemmar av Kungafamiljen på slottets inre borggrd, inklusive Kungen, Drottningen, prins Carl Philip, prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill.

Prins Oscar Sjukdom
Prins Oscar Sjukdom

Artisterna Sabrina Ddumba, Benjamin Ingrosso, Smith and Tell, Sofia Jannok, Moonica Mac, samt Björn Dixgaard och Daniel Haglund från Mando Diao, uppträdde under konserten, där Yvette Hermundstad var konferensvärd. Kvällens man var medlem i Augustifamiljen, som leddes av Stefan Sporén. Sedan år 1979 har en svensk idrottare utsetts i samband med Kronprincessan födelsedag. Skridskokaren Nils van der Poel var årets mottagare av Victoria -priset, och han gjorde det medan han höll sitt diplom i händerna på kronprinsessan Victoria. Van der Poel satte två.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *