Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Petra Mede Sjukdom

Petra Mede Sjukdom är mest känd för sitt arbete som komiker. Förutom att fungera som medvärd för Eurovision Song Contest 2016, var hon tidigare värd för turneringen 2013. Hon är en komiker och tv-programledare som också har fungerat som domare i Melodifestivalen vid två tillfällen.

Petra Mede Sjukdom
Petra Mede Sjukdom

Hon föddes den 7 mars 1970 i Stockholms svenska huvudstad. År 2015 var hon och Graham Norton tillsammans värd för Eurovisions stora musikaliska show, som var en stor hit bland publiken. Från 2007 till 2010 arbetade hon som programledare för Stockholm Live och som gruppmedlem i panelspelprogrammet Parlamentet, som debuterade samma år.

Hon är en av de mest framgångsrika komikerna i världen. Hon har ingått i listan över kända personer som föddes den 7 mars 1970, vilket inkluderar henne. Hon är en av de rikaste komikerna i världen, som har fötts i Sverige.
Mede är känd för sina återkommande framträdanden i humoristiska serier samt sitt arbete som tv-värd. Hon är bäst känd utanför Sverige för att vara värd.

för Eurovision Song Contest 2013 och vara värd för Eurovision Song Contest 2016. Det sägs att Fiskarnas stjärntecken är tecknet på medvärd för Eurovision Song Contest 2016, som tidigare var värd för tävlingen 2013 och 2014. Hon är en komiker och tv-programledare som också har fungerat som domare på Melodifestivalen vid två tillfällen.

Året därpå var hon värd för Melodifestivalen 2009, under vilken hon valde Sveriges sång till Eurovision Song Contest 2009, och hon utsågs också till Sveriges största kvinnliga serier nästa år.

2012 välkomnade hon och hennes partner Mattias Günther en dotter till världen. Mede är en flerspråkig person som kan kommunicera på svenska, engelska, spanska, italienska och franska. Det var 2012 som hon och hennes tidigare partner Mattias Günther välkomnade sitt första barn, en tjej. Det bekräftades dock 2015 att hon och Günther hade avslutat sitt förhållande.


Efter Loreens seger i föregående års tävling i Baku valdes Petra som värd för Eurovision Song Contest 2013 i Malmö, Sverige, i maj samma år. Hennes uppträdande hyllades av tv -kritiker och journalister över hela Europa, och hon framträdde som en paus under den stora finalen på Eurovision -scenen. Hon var den första solopresentanten på nästan två decennier och överträffade Mary Kennedys soloföreställning i Dublin 1995, som ägde rum 1995. Även om det bara var ett evenemang 1995, fanns det tre shower (två semifinaler och en final) i 2013, som alla var värd för Mede själv, vilket gjorde tävlingen 2013 till den mest framgångsrika hittills.

Petra Mede Sjukdom
Petra Mede Sjukdom

Mede och Zns Zelmerlöw kommer att vara värd för Eurovision Song Contest 2016, avslöjades det vid en presskonferens den 14 december 2015 av svenska TV-bolaget SVT. Mede var tävlingens andra värd och gick med Katie Boyle och Jacqueline Joubert som de enda som har varit värd för tävlingen mer än en gång i tävlingens historia.
är en svensk komiker, dansare, skådespelare och tv -programledare som har varit med i många tv -program.
Hon är född i Stockholm och uppvuxen i Göteborg.

Mede är känd för sina återkommande framträdanden i humoristiska serier samt sitt arbete som tv-värd. Eurovision Song Contest 2013 och 2016, samt att vara värd för Eurovision Song Contest’s Greatest Hits 2015, är de evenemang som hon är mest känd för utanför sitt hemland Sverige. Året därpå var hon värd för Melodifestivalen 2009, under vilket det svenska bidraget till Eurovision Song Contest 2009 valdes och hon utsågs också till Sveriges största kvinnliga serier för samma år.

Petra Mede Sjukdom
Petra Mede Sjukdom

Efter Loreens seger i föregående års tävling i Baku valdes Petra som värd för Eurovision Song Contest 2013 i Malmö, Sverige, i maj 2013. Hennes framträdande hyllades av tv -kritiker och journalister runt om i Europa, och hon framträdde som en paushandling under den stora finalen på Eurovision -scenen. Hon var den första solopresentanten på nästan två decennier och överträffade Mary Kennedys soloföreställning i Dublin 1995, som ägde rum 1995. Även om det bara var ett evenemang 1995, fanns det tre shower (två semi- final och en final) 2013, som alla var värd för Mede själv, vilket gjorde tävlingen 2013 till den mest framgångsrika hittills.

Petra Mede Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *