Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Lilli Och Sussie Familj

Lilli Och Sussie Familj Lili Päivärinta och Susie Päivärinta är en svensk popduo bildad av systrarna Lili och Susie Päivärinta. De hade ett antal populära singlar i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet, varav den största var “Oh Mama” 1987, vilket var deras största hit. Den svenska låten “Oh Mama”, som släpptes 1987, varade i sex veckor i topp fem av landets singellista. En bästsammansättning med titeln The Collection 85-93 utkom 1994 för att fira deras upplösning 1993. Duon tävlade i det svenska urvalet till Eurovision Song Contest 1989 med låten “Okey, okey”, som placerade dem på femte plats i finalen i Melodifestivalen 1989 och kvalificerade dem till tävlingen.

Lilli Och Sussie Familj
Lilli Och Sussie Familj

Melodifestivalen 2009 presenterade sin sång “Show Me Heaven”, som de framförde tillsammans för första gången sedan deras återförening 2008 [2]. Det slutade fjärde i semifinal 2 och tjänade en kaj i “Andra chansen” (andra chansen), där den senare besegrades och eliminerades. Låten gick vidare till den sjätte positionen på det svenska singellistan. [3] 2013 återförenades systrarna Päivärinta för en miniturné, vilket var en stor framgång. [4] I januari 2014 samarbetade de om en ny musikvideo under namnet Lili & Susie.

Suzzies orkester hade uppträtt med Systrarna Päivärinta innan katastrofen inträffade. De uppträdde i Visbys tv-program “Summarn kummar” den 12 juni 1985 och man trodde att de skulle tilltala en större publik som ett resultat. Många hitlåtar har skrivits av producenten Ola Hkansson, som också är medlem i Norell Oson Bards musikaliska trio. Under 1990-talet var de medlemmar i den legendariska popgruppen.

Lilli Och Sussie Familj
Lilli Och Sussie Familj

The Sylvesters, som inkluderade ett antal andra svenska musiker. “Gott, gott nytt år för oss alla”, ringde ringsignalen. Sussies förnamn har förändrats genom åren, från Sussie till Susie 1990, i samband med bildandet av ett skivbolag. När de anlände till EMI-anläggningen 1995 skrevs namnet med två apostrofer, vilket betyder att gruppen går tillbaka till 1980-talet och att de arbetade för företaget vid ankomst.

Det var under 1990-talet som deras musikaliska karriär tog det värsta, och de var tvungna att starta medvetenhetskampanjer om fångarnas rättigheter. Båda var extremt aktiva i kampanjen mot djurförsök och kallades “djurombudsmän”. Dessutom hade de en butik som heter The Sisters, som sålde icke-djurtestat-smink blandat med mera, som stängdes för några år sedan. Siffran [när?] Är sköter av Lili. [Djurens ö är en kvinna som hjälper människor som har skadats av fallande föremål, och hon har dykt upp i ett tv-program om sitt arbete. Båda är också vegetarianer.

Lilli Och Sussie Familj
Lilli Och Sussie Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *