Celebs Blog

House of Celebrities

Eltern

Brenda Patea Eltern

Brenda Patea Eltern Brenda Patea over haar relatie met Alex Zverev: “We waren al heel erg verliefd.”
Brenda Patea en tennisser Alexander zijn geen koppel meer. Brenda daarentegen is de jongste van de twee. Brenda is benaderd door RTL voor een interview. De Trennungsgründe worden door het model in de video besproken.

Brenda Patea Eltern
Brenda Patea Eltern

Hierdoor eindigde de relatie tussen Brenda Patea en Alexander Zverev.

Hoewel de baby nog in de baarmoeder zit, maken de gescheiden ouders al ruzie over de zorg voor het kind. In ons interview met Brenda Patea stelt ze ondubbelzinnig: “We waren al heel erg verliefd.”

Brenda Patea werd zondag op “Exclusiv Weekend” geïnterviewd over waarom haar liefde voor Alexander Zverev nog steeds verbrijzeld is en of er nog een kans is voor hen twee om een ​​gezamenlijk gezin te hebben. Daar sprak ze openhartig over de huidige staat van haar relatie. De hele uitzending is nu gratis voor jou beschikbaar op TVNOW. Brenda Patea, geboren Brenda Hübscher, werd geboren in Berlijn op 2 september 1993. Ze woont daar nog steeds. Ze begon haar carrière als verkoopster van verzekeringen voordat ze overstapte naar modellenwerk en een Instagram-beïnvloeder werd. Ze houdt van boksen en doet in haar vrije tijd aan verschillende sporten. Je liefhebbende vader, die in Los Angeles woont, ontmoette haar toen ze een tiener was.

Brenda Patea eindigde op de 10e plaats in “Germany’s Next Topmodel 2017”.

Brenda Patea deed in 2017 mee aan “Germany’s Next Topmodel”. Hierdoor kon ze een lang gekoesterde droom verwezenlijken. De Modellen in de 12e Staffel wonen op de Topmodel-Kreuzfahrtschiff MS Astoria, in plaats van in een Modelvilla zoals gebruikelijk is. Brenda Patea toonde een hoog niveau van zelfbewustzijn voor de jury, waaronder modelmoeder Heidi Klum, creatief directeur Thomas Hayo en modeontwerper Michael Michalsky.

Brenda Patea, die toen 23 was, was een van de oudste kandidaten. Ze nam deel aan Michael Michalsky’s “Diversity” team tegen 27 andere vrouwen en werd tiende. Céline Bethmann maakte haar debuut als Siegerin in de Staffel.

Kort na de beëindiging van de Profisportler maakte het model haar zwangerschap bekend. De baby van Brenda Patea en Alexander Zverev is nu een realiteit.

Brenda Patea Eltern
Brenda Patea Eltern

WHEREND DER PANDEMIE SCHWANGER WURDEN DIESE STARS

Tennisass en model baby
Brenda Patea en Alexander Zverev zijn nu ouders.

Tennisster Brenda Patea en Alexander Zverev: Das Baby ist auf der Welt! Brenda Patea en Alexander Zverev: Eind oktober 2019 was een confrontatie tussen het model en de atleet. (Afbeeldingen met dank aan imago) Brenda Patea en Alexander Zverev: Ende Oktober 2019 was een confrontatie tussen het model en de atleet.

Kort na de beëindiging van de Profisportler maakte het model haar zwangerschap bekend. De baby van Brenda Patea en Alexander Zverev is nu een realiteit.

WHEREND DER PANDEMIE SCHWANGER WURDEN DIESE STARS

Dagi Bee, een YouTube-ster en influencer: Vanaf augustus 2021 beëindigde ze haar zwangerschap. (Quelle: Getty Images/Andreas Rentz)

Gülcan Kamps, moderator: Sie verdwijnt midden juni 2021, beweert een schwanger te zijn, en deelt sindsdien regelmatig updates. (Quelle: Thomas Lohnes voor Platform Fashion via Getty Images)

Mieze Katz: De Mia-Frontfrau is zwanger, dus de band zal hun tour moeten uitstellen. (Quelle: toekomstbeeld / imago-beeld)

Ashley Graham: Het supermodel is midden juli bevallen van haar tweede kind. (RW) (Quelle: imago foto’s)

Bushido: De rapper en zijn vrouw Anna-Maria Ferchichi verwachten nog een kind. Ze is wat wankeler met een van haar boren, ontdekte het stel begin juni. Beiden maakten in maart bekend dat een van de meisjes hoogstwaarschijnlijk zou overlijden. (Afbeelding met dank aan IMAGO / Revierfoto)

Sarah Engels (Sarah): Ze ontdekt dat ze zwanger is kort na haar huwelijk, eind mei. (Quelle: Getty Images/Hans Magerstaedt)

Prinses Beatrice, het enkelin van koningin Elizabeth II, maakte midden mei haar zwangerschap openbaar. (Quelle: Getty Images voor Berggruen Institute/Ilya S. Savenok)

Nasemann, Marie: Mitte April, het model verdween, en een nieuwe generatie wordt verwacht. (Photo credit: Getty Images/Pascal Le Segretain)

Jennifer Love Hewitt (Jennifer Love Hewitt): In mei besloot de actrice weer een schwanger te worden. (Quelle: Getty Images/Roy Rochlin)

Brenda Patea Eltern
Brenda Patea Eltern

31 afbeeldingen in een fotoserie

Hun romance begon romantisch: in het najaar van 2019 ontmoetten tennisster Alexander Zverev en voormalig GNTM-kandidaat Brenda Patea elkaar in Parijs. Hun relatie eindigde echter pas een jaar later. Toen kwam de schok: Brenda onthulde dat ze in oktober 2020 een kind verwacht van haar ex-man. Een terugkeer naar de liefde bindt hen echter beiden.

Sindsdien heeft de 27-jarige haar ongeveer 300.000 Instagram-volgers op de hoogte gehouden van haar zwangerschap en onthulde pas onlangs dat ze een meisje verwacht.

https://www.youtube.com/watch?v=KS7yAAOjzFQ
Brenda Patea Eltern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *