Celebs Blog

House of Celebrities

familie

Bülent Ceylan Familie

Bülent Ceylan Familie Bunel Ceylan is een Duitse stand-upcomedian en Kabaret-artiest. Hij verschijnt in verschillende komische rollen, met een bijzondere focus op de eigenaardigheden van Duitsers met Turkse afkomst en inwoners van Mannheim, die allemaal worden overgebracht in het Mannheimer-dialect.

Bülent Ceylan Familie
Bülent Ceylan Familie

Ceylan werd geboren in de stad Mannheim. Ahmet Ceylan was een Turkse bouwondernemer, geboren in Turkije en opgegroeid in Duitsland. Hij is de jongste van vier kinderen. De Friedrich-Ebert-Grundschule en het Ludwig-Frank-Gymnasium in Mannheim dienden als pedagogische basis. Op zijn achttiende gaf hij een optreden waarin hij Boris Becker parodieerde, en docenten en leerlingen waren geboeid.

Ceylan was net klaar met zijn Abitur toen hem in 1995 een practicum werd aangeboden bij de Duitse muziekzenders VIVA en RPR1. Hij begon zijn carrière met optredens op lokale podia voordat hij een graad in filosofie en politiek aan een universiteit behaalde en vervolgens zijn studie stopte om verder te gaan een carrière op het podium.

Ceylans doorbraak was Döner for One (een mashup van de Turkse gerechten Döner en Dinner for One), dat in november 2002 door critici werd gevierd.

Ceylan Family Bülent

In juli 2006, als onderdeel van Ceylan’s halbtürkischen Erbe, werd Halb getürkt, een spel gebaseerd op het woord “gefälscht”, voor het eerst uitgezonden op ZDF. Er waren verschillende sequels, waarvan de eerste Kebabbel net was, die in 2009 werd opgenomen en uitgezonden door RTL (de combinatie van Kebab en “babbel net” betekent “Hör auf zu reden (Mist)”). Voor dit werk won hij in mei 2010 de Deutsche Comedypreis für Nachwuchs en de CIVIS-Medienpreis für Integration. Ceylan won in 2010 de German Comedy Award voor beste komiek toen hij zijn show Ganz schön turbülent uitbracht, waarin hij het woord ‘turbulent’ combineerde met zijn eigen naam.

Cerstin Gammelin Family is een andere naam voor Cerstin Gammelin.

Ceylan begon in 2011 met de productie van zijn show Wilde Kreatürken, die het jaar daarop op RTL werd uitgezonden. In januari 2014 debuteerde hij met zijn nieuwe show Haardrock, een hybride van “Hard Rock” en “Haar” (was sich auf seine langen Haare bezieht). In het jaar 2016 begon hij met het Kronk-programma.

Bülent Ceylan Familie
Bülent Ceylan Familie

Ceylan Bülent Dina Ceylan (Ehefrau), Hilde Ceylan (Mutter) en Ahmet Ceylan zijn leden van de Ceylan-familie (Vater)

Om een ​​paar van Ceylans Duitse tv-credits te noemen, is er de satirische variété Quatsch Comedy Club. Roland Junghans is zijn belangrijkste partner voor softwareontwikkeling. Als hij geen schauspieler was, speelde hij Mustafa in de serie Hausmeister Krause en Jonny in de sitcom Bewegte Männer. Hij tekende op 6 juni 2008 bij Stefan Raabs om Turkije te vertegenwoordigen in de “Autoball-Europameisterschaft”. RTL Bülent Ceylan – live, zijn podiumconcert, werd live uitgezonden op zaterdag 26 september 2009. Ceylan debuteerde op het Summer Breeze Metal Festival op 21 augustus 2010.

De Bülent Ceylan Show ging in februari 2011 in première op RTL met een eerste seizoen van zes afleveringen. Hij debuteerde op Wacken Open Air in augustus 2011. Ceylan’s familie heeft ook een dochter. Ceylans voorliefde om naar zijn voeten te kijken is geen geheim, zoals blijkt uit zijn talrijke interviews. Bülent Ceylan staat sinds 1995 in de schijnwerpers, toen hij een practicum afrondde bij de jongeren- en muziekzender Viva. Beben the Halls, hetzij met zijn succesvolle tourprogramma “Lassmalache” (2018) of in het succesvolle ProSieben-Format “Quatsch Comedy Club”, waar Bülent Ceylan verschijnt.

Bülent Ceylan Familie
Bülent Ceylan Familie

Met al zijn humor en wijsheid drijft de Deutsch-Türke als geen andere komiek de spot met culturele vooroordelen en stereotypen. Het is geen verrassing dat de Bambi-winnaar nu jurylid is van de populaire ProSieben-show ‘The Masked Singer’. Ondanks zijn enorme succes is Bülent Ceylan tot op de dag van vandaag zelfvoorzienend gebleven. De reden daarvoor weten we al sinds 2007, want de lankmoedige Komiker is eindelijk getrouwd. Ondanks zijn Wahnsinnsucces, trekken Bülent Ceylans vrouw Dina en hun gedeelde kinderen hem dagelijks terug naar de realiteit.

Dina Ceylan: Wie is de vrouw van Bülent Ceylan, de komiek?

Hoewel de in 1976 in Mannheim geboren zoon van een Turk en een Duitser graag de culturele verschillen van zijn buren op het podium brengt in zijn shows, handhaaft Bülent Ceylan een zeer traditioneel familiebeeld. In tegenstelling tot “Gala” bespreekt de Deutsch-Türke traditionele rolpatronen in zijn eigen huis: “Als er kinderen komen, vind ik dat een moeder thuis moet blijven bij het kind.” De komiek noemt zijn huis in Ziegelhausen, een gezellige buitenwijk van Heidelberg, ‘thuis’. Bülent Ceylan heeft een dochter genaamd Samara en een zoon in de kleuterleeftijd met zijn Australische vrouw Radine “Dina” Ceylan, met wie hij in 2007 trouwde.

Bülent Ceylan Familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *