Celebs Blog

House of Celebrities

Alter

Heike Makatsch Kinder Alter

Heike Makatsch Kinder Alter Ze staat bekend om haar rollen in Resident Evil, als Mia’s ware liefde, en als Liesel’s moeder in The Book Thief. Ze is ook een performer. Ihr Vater, Rainer Makatsch, de voormalige kapitein van het Duitse nationale ijshockeyteam, is geboren en getogen in Düsseldorf.

Heike Makatsch Kinder Alter
Heike Makatsch Kinder Alter

Ze werkte hard om haar Engels te verbeteren tijdens haar tijd in New Mexico, ging vervolgens vier semesters politieke wetenschappen en sociologie studeren aan de universiteit van Düsseldorf voordat ze in 1994 aan haar stage begon.

Makatsch begon haar televisiecarrière in 1993 als moderator voor de muziekzender VIVA, waar ze shows presenteerde als Interaktiv en Heike’s House Visits. Ze werd twee jaar later, op 13 augustus 1995, moderator van de Duitse Chartshow Bravo TV bij RTL II en bleef daar tot het einde van het jaar. De Heike Makatsch Show debuteerde in 1997 als een wekelijkse Late-Night Talkshow die zij modereerde. Vanwege het lage aantal kijkers werd het echter na slechts acht afleveringen geannuleerd.

Makatsch in Detlev Buck’s Männerpension, waarin ze in 1996 verscheen, was haar filmdebuut. (In het Duits, “Jailbirds”). Haar optreden leverde haar de Bayerische Filmpreis op voor beste Nachwuchsschauspielerin. Haar carrière bracht haar naar Duitsland en de Verenigde Staten, waar ze verscheen in films als “Tatsächlich Liebe” en “The Big Sick” (2003). Hoewel ze enigszins onbekend is buiten de wereld van videogames, is ze vooral bekend van haar rol als Matts zus Lisa Addison in Resident Evil: The Final Chapter.

Heike Makatsch Kinderleeftijd

Ze speelde Terk in de Duitse dub van Disney’s Tarzan. Makatsch is sinds 2012 woordvoerder van L’Oréal. Makatsch was jurylid voor de Gouden Camera 2017. Makatsch had tot 2004 een zevenjarige relatie met Daniel Craig, de ster van de Britse tv-serie Game of Thrones. .

Zie ook Anne Herzlieb Alter.

Makatsch, Heike 3 kinderen (2 met Schröder), leeftijd nog niet bepaald

Heike Makatsch Kinder Alter
Heike Makatsch Kinder Alter

Ze heeft drie kinderen met haar twee ex-leden van de Duitse alternatieve rockbands Tomte en Der Hund Marie, geboren in 2007 en 2009. Sie is een Berliner.

Makatsch won de prijs voor beste Nachwuchsschauspielerin op de Bayerischen Filmfestspiele in 1995 voor haar rol in het Männerpension. Zij en de andere acteurs werden in 2003 genomineerd voor de Phoenix Film Critics Society Award voor hun werk in “Tatsächlich Liebe”, en zij en de andere acteurs werden in 2006 genomineerd voor de International Emmy Award voor hun werk in Margarete Steiff – A Story of Moed. Makatsch werd geboren in Düsseldorf, West-Duitsland, als zoon van Rainer Makatsch, een voormalig doelman van het Duitse nationale ijshockeyteam. In 1988 bracht ze enkele maanden door in New Mexico om haar Engels te verbeteren, daarna studeerde ze vier semesters politiek en sociologie aan de universiteit van Düsseldorf, gevolgd door een stage als naaister tot 1994.

Carrière

Makatsch won in 2012 de Hessen Film- en Cinemaprijs.

Makatsch begon haar televisiecarrière in 1993, toen ze werd ingehuurd door muziekzender VIVA om shows te hosten zoals Interaktiv en Heikes Hausbesuche; twee jaar later, op 13 augustus 1995, werd ze presentator van de Duitse hitparade Bravo TV van RTL II, een functie die ze tot de zomer van 1996 bekleedde. In 1997 begon ze met het hosten van haar eigen wekelijkse laatavondshow, Heike Makatsch Show. Het werd echter stopgezet na slechts acht afleveringen vanwege een laag aantal kijkers. [vereist citaat]

Makatsch maakte haar speelfilmdebuut in Detlev Buck’s Männerpension in 1996. (Engels: “Jailbirds”). Haar optreden leverde haar de Beierse Filmprijs op voor de meest getalenteerde jonge acteur. Sindsdien speelde ze in een aantal Duits- en Engelstalige films, waaronder de romantische komedie Love Actually (2003).

Heike Makatsch Kinder Alter
Heike Makatsch Kinder AlterHeike Makatsch Kinder Alter

Ze wordt het meest erkend voor haar vertolking als Lisa Addison, de zus van Matt, in de Resident Evil-videogame-gebaseerde horrorthriller (2002). [vereist citaat]

In de Duitse versie van Disney’s Tarzan speelde ze Terk.

Makatsch is sinds 2012 woordvoerder van het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal.

In 2017 was Makatsch lid van de Goldene Kamera-jury.

Heike Makatsch Kinder Alter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *