Tim Mälzer Ehefrau

Tim Mälzer Ehefrau Het persoonlijke leven van Tim Mälzer: mevrouw? Kinderachtig? Dit is iets dat de TV-Koch het liefst verborgen houdt.
Tim Mälzer kan worden geclassificeerd als een van de topkoks in Duitsland, met restaurants, uitgeverijen van boeken en kookprogramma’s op televisie.

Tim Mälzer Ehefrau
Tim Mälzer Ehefrau

Ondanks zijn enorme succes blijft één ding geheim: zijn persoonlijke leven.
Hij is een van Duitslands meest succesvolle restaurant- en caféhouders. Dit is echter onvoldoende. Tim Mälzer is ook een auteur en een zakenman. In dit geval was de Hamburger van plan om in de hotellerie te gaan werken. Al vroeg in zijn culinaire opleiding realiseerde hij zich echter dat dit niet zijn roeping was.

Tim Mälzer en zijn carrière – hij wilde in de eerste plaats geen chef-kok worden.

Tim Mälzer werd in 1971 in Elmshorn geboren en besloot na zijn studie aan het Hamburg InterContinental Hotel een carrière als chef-kok na te streven. Het grote plan van Sein is om hoteldirecteur te worden. Maar het was hem al duidelijk toen hij nog aan het trainen was: in de keuken komt niemand van mij weg.

Der leidenschaftliche Koch sammelte zijn eerste televisie-ervaring in 2003 met de show “Schmeckt nicht – gibts nicht.” Hij was destijds verantwoordelijk voor een forse stijging van het aantal kijkers, wat resulteerde in meer tv-optredens voor hem. Daarna was het moeilijk om het succes vast te houden. Vandaag zal de zelfbenoemde Küchenbulle naar verwachting een vermogen hebben van enkele miljoenen euro’s.

Tim Mälzer, een televisiekok, mist “heerlijke kookprogramma’s” op televisie.

Tim Mälzer is ongetwijfeld iemand die Koch-Sendungen kent. Tim Mälzer daarentegen mist “richtige Kochsendungen” op de Duitse televisie. “Er zijn niet veel kookprogramma’s op tv. Er zijn talloze amusementsprogramma’s beschikbaar”, zei Mälzer bij de afsluiting van de German Television Awards 2018 in Keulen. Veel dingen in het genre liggen nu voor het grijpen.

Hij wenst meer shows waarin mensen gewoon voor de camera staan ​​en een mooie maaltijd bereiden. “Ik hou van alles, inclusief de bunte, Laute, Assige, Fröhliche en Leise,” zei Mälzer. “Ik ben een kok.” Mälzer is te zien op de Vox-Kochshow “Kitchen Impossible” en is eigenaar van een aantal restaurants. De “Hausmann’s” van Tim Mälzer en Patrick Rüther in de oude binnenstad van Düsseldorf is echter geschiedenis. Das Lokal was in januari 2019 gesloten.

Tim Mälzer privé met zijn vrouw en kinderen: Sinds 2016 is hij een trotse papa.

Tim Mälzer Ehefrau
Tim Mälzer Ehefrau

De chef de cuisine schroomt niet om in het openbaar te verschijnen. Wanneer er echter vragen over soldaten rijzen, blokkeert hij ze streng. Het standaardantwoord van Tim Mälzer wanneer hij wordt geconfronteerd met persoonlijke informatie is “Kein Kommentar!” Dat hij in 2016 paus werd, is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. Zijn eerste kind werd hem geboren met zijn nieuwe vriendin, Nina Heik, nadat zijn tienjarige relatie met haar in 2013 eindigde.

Volgens een “Bild”-rapport heeft hij nu drie kinderen en is hij zelfs getrouwd met zijn partner. Dit is niet bevestigd door de zelfbenoemde “Küchenbulle”. Zijn privéleven is heilig voor de chef-kok, die eigenaar is van restaurant “Bullerei” in Hamburg, en als gevolg daarvan wordt Starkoch Tim Mälzer zelden gezien zonder een vrouwelijke metgezel bij openbare evenementen. Ondertussen gaat het gerucht dat de Starkoch sinds 2018 gelukkig getrouwd is – en drie kinderen heeft met zijn huidige vrouw. Baby nummer drie wordt in de zomer van 2019 verwacht in een Hamburgerkliniek.

Tim Mälzer, heb je een vriend?

Als je een entertainer of een tv-presentator ondervraagt ​​over zijn persoonlijke leven, antwoordt hij meestal met ‘Kein Commentaar’. Wie Tim Mälzer in zijn privéleven gelukkig maakt, is nog onbekend. De chef-kok is echter gelukkig getrouwd. Volgens de Bild-Zeitung trouwde Ja-Wort met zijn vrouw en de starkoch in Hamburg, met Scooter-Frontmann H.P. Baxxter en zangeres Sasha onder de gasten. Deze geruchten werden echter nooit officieel bevestigd.

Nina Heik en Tim Mälzer

Tim Mälzer Ehefrau
Tim Mälzer Ehefrau

Er is echter veel meer informatie op internet over zijn vorige relatie. Op de bovenstaande foto’s is de Koch te zien met zijn ex-vriendin Nina Heik – de twee gingen in 2013 “ten goede” uit elkaar na een relatie van tien jaar. Eind jaren tachtig ontmoetten de twee elkaar op de Hamburgse Reeperbahn – maar pas een paar jaar later, in 2003, besloten Nina Heik en Tim Mälzer samen te werken. Ondanks de fysieke afstand – Nina Heik bracht het grootste deel van haar tijd door op Mallorca – duurde de relatie lang.

Deze onderwerpen kunnen ook interessant voor u zijn: de kinderen van Verona Pooth, het privéleven van Dieter Bohlen of het privéleven van Anne Will.

Tim Mälzer Ehefrau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *