Nasser Al-Khelaifi Vermögen

Nasser Al-Khelaifi Vermögen Al-Khelaifi is de voorzitter van de beIN Media Group, de voorzitter van Qatar Sports Investments en de vice-president van de Aziatische Tennisvereniging voor West-Azië. Hij vertegenwoordigt ook de Qatar Tennis Federation als lid van de raad van bestuur van Paris Saint-Germain. Nasser Al-Khelaifi Vermögen Al-Khelaifi is de voorzitter van de beIN Media Group, de voorzitter van Qatar Sports Investments en de vice-president va

Nasser Al-Khelaifi Vermögen
Nasser Al-Khelaifi Vermögen

Al-Khelaifi is de president en CEO van Paris Saint-Germain. Hij is een inwoner van de Verenigde Arabische Emiraten. Hij is ook lid van het FIFA Club World Cup Organization Committee en de nieuwe voorzitter van de European Club Association (ECA).

De waarde van Nasser Al-net Khelaifi wordt geschat op 250 tot 300 miljoen euro.

Seine-ouders werkten als perlenfischer in Katar, en hij groeide daar op voordat hij economie studeerde aan de universiteit van Katar. Zijn tweede postdoctorale opleiding is Maritieme Studies aan de Universiteit van Piräus.

Tussen 1992 en 2002 nam hij 43 keer deel aan de Qatar Davis Cup, met 12-31 in het enkelspel en 12-16 in het dubbelspel. Al-Khelaifi was de op een na meest succesvolle speler in de Qatar Davis Cup, achter Sultan Khalfan.

Al-Khelaifi nam tweemaal deel aan de ATP Tour, in 1996 en 2001, en verloor beide keren in de eerste ronde, in St. Pölten (tegen voormalig French Open-kampioen Thomas Muster) en Doha. Tegen het einde van 2002 was hij helemaal geklommen naar de 995e plaats op de wereldranglijst in de individuele categorie. Hij behaalde ook de eerste plaats in het GCC Team Tournament. Sindsdien heeft hij gediend als Regional-Vizepräsident Westasiens van de Aziatische Tennisfederatie.

QSi is een staatsinvesteringsmaatschappij die zich richt op nationale en internationale investeringen in de sport- en vrijetijdsindustrie. Nasser Al-Khelaifi werd benoemd tot voorzitter en CEO van PSG nadat Qatar Sports Investments (QSi) de club in juni 2011 had gekocht. Katars’ interesse in het Franse voetbal groeide hierdoor.

Zoek het vermogen van Caro Daur op.

QSi heeft nog een aantal andere opmerkelijke connecties. Je bent ook de Presenting Sponsor van FC Barcelona in Spanje. Het merk Burrda van QSi is een sportkledinglijn.

Nasser Al-Khelaifi Vermögen
Nasser Al-Khelaifi Vermögen

Nasser Al-Khelaifi werd op 7 oktober 2011 benoemd tot President en CEO van Paris Saint-Germain. Hij bedacht een vijfjarige strategie om Paris Saint-Germain naar de top van de Franse en wereldwijde voetbalcompetities te stuwen kort na zijn benoeming als president. Al-Khelaifi heeft voormalig voetballer Leonardo aangesteld als nieuwe voetbaldirecteur van de club als onderdeel van een langetermijnstrategie.

Ondanks de eisen van Al-eerste Khelaifi na een grote overwinning in het seizoen 2011/12, werd PSG snel uitgeschakeld in de UEFA Europa League en beide nationale bekercompetities in het voordeel van de uiteindelijke kampioen Montpellier, ondanks de kwalificatie voor de UEFA Champions League met een tweede- plaats afwerking.

PSG won vorig seizoen de Ligue 1 en bereikte de kwartfinales van de UEFA Champions League, mede dankzij de doelpunten van de nieuw ondertekende spits Zlatan Ibrahimovi. Uiteindelijk kwam het neer op een Best-of-Three-serie met uitwedstrijden tegen FC Barcelona.

PSG won de Ligue 1 voor het tweede opeenvolgende seizoen in 2013/14, dit keer met een Ligarecord van 89 punten. In de UEFA Champions League bereikten ze de kwartfinales voordat ze 3:3 verloren van Chelsea en opnieuw werden uitgeschakeld vanwege de Auswärtstorregel.

Nasser Al-Net Khelaifi’s waarde

Nasser Al-Khelaifi (links) met Neymar in augustus 2017 in het Parc des Princes:

Ze gingen voor het tweede achtereenvolgende seizoen door naar de kwartfinales van de UEFA Champions League, maar deze keer werden ze thuis verslagen door Manchester United, dat hen in hun vorige wedstrijd op Old Trafford naar een 2-0 overwinning had geleid. PSG werd uitgeschakeld in de Champions League na een 1-3 thuisnederlaag (totaal 3-3).

Zoek het vermogen van Ina Müller op.

Toen de Qatar Sports Investment Company (QSi) de Pariser Handballclub in juni van hetzelfde jaar fuseerde met de PSG-Sport-Franchise, creëerde het een uitgebreider en competitiever sportaanbod voor Parijs. Sinds 2012 heeft Paris Saint-Germain Handball vijf keer op rij de LNH Division 1 gewonnen en vier keer de finale van de EHF Champions League bereikt, voor het laatst in 2016.

Nasser Al-Khelaifi Vermögen
Nasser Al-Khelaifi Vermögen

Al Jazeera Sport werd op 31 december 2013 beëindigd door AJMN (Al Jazeera Media Network) en omgedoopt tot beIN Sports.

[Moet worden vermeld] Later richtte hij de beIN Media Group op, die de eigenaar werd van de beIN Sports-Markennetzwerke en alle andere activa die voorheen eigendom waren van AJMN en die geen nieuws of actuele gebeurtenissen bevatten.

Er zijn 22 sportprogramma’s beschikbaar op het beIN Sports Network, waaronder 17 HD-zenders. Het netwerk zendt vanuit het hoofdkantoor in Dubai uit naar landen over de hele wereld. Naast de uitbreiding van het beIN-Premium-Sportnetzwerk wordt de Sport- en Entertainment-Ziele van het bedrijf uitgebreid op het gebied van productie, distributie en digitale media.

Nasser Al-Khelaifi Vermögen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *