Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Accident Blicquy

Accident Blicquy Drie SMUR’s (medische voertuigen) en vier ambulances kwamen ter plaatse. Een Peugeot die van Leuze naar Aubechies reed, bevond zich na de aanrijding geflankeerd in het veld. Twee andere personen raakten zwaargewond in dit voertuig, een man die op het punt stond te sterven, en de hulpdiensten konden haar niet redden. In het andere voertuig, een Huyndai uit het dorp Blicquy, raakte een persoon gewond.

Accident Blicquy
Accident Blicquy

Zondag om 12.30 uur vond er een tragisch ongeval plaats op de carrefour tussen de Puits Romain en de Grande in Blicquy, in de gemeente Leuze-en-Hainaut. Er zijn twee voertuigen bij betrokken. Bij de eerste waren twee mensen betrokken, een van hen raakte lichtgewond en werd naar CHwapi gestuurd. In de tweede auto zaten drie mensen. Ter plaatse wordt de conducteur gedood. De twee andere personen, een man en een vrouw, werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis van Epicura d’Ath overgebracht, aldus luitenant André, die de leiding had over de operaties.

Accident Blicquy
Accident Blicquy

De politie van Leuze trof ter plaatse een detentievoertuig en een balisage aan. Het arrestatievoertuig van Péruwelz, de Smurs van Ath en Doornik en drie ambulances werden allemaal ter plaatse gestuurd. Een stel is uit elkaar gegaan.
De overleden vrouw is geboren in 1951 en woonde in de buurt. Accident Blicquy Zondagavond kwamen we erachter dat zijn man, geboren in 1938 en zwaargewond bij de tragedie, was overleden. Hij overleed in het ziekenhuis.

Het lijkt erop dat de conducteur geen schuld heeft aan het ongeluk dat hem het leven kostte. In het geval van de aanrijding stelt het parket dat “de eerste auto de voorrangsprioriteit niet zou hebben gerespecteerd en met geweld tegen de auto van de overleden conducteur zou zijn geramd.” Er is een specialist toegewezen om u ter plaatse te ontmoeten.

Accident Blicquy
Accident Blicquy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *