Nils Glagau Ehefrau

Nils Glagau Ehefrau Het privéleven van Nils Glagau: Zo woont de DHDL-Löwe ​​met zijn vrouw en kinderen.
Nils Glagau is een investeerder aan boord sinds het zesde seizoen van ‘Die Höhle der Löwen’. Gedurende deze tijd wilden de Rijnlandse overvliegers geen zakenlieden zijn.

Nils Glagau Ehefrau
Nils Glagau Ehefrau

Het trok hem de uitgestrektheid van het universum in om zijn geheimen te ontdekken. In “Die Höhle der Löwen” werd Nils Glagau geïntroduceerd als een nieuwkomer onder de investeerders in Staffel 6. Glagau, geboren in het Rijnland in 1976, is de CEO van Orthomol, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voedingssupplementen en micronutriënten. Omdat hij uit de eerste hand heeft meegemaakt hoe een garagebedrijf uitgroeide tot een bedrijf met 400 medewerkers, is hij goed bekend met de startup-scene en heeft hij verschillende ondernemers bijgestaan ​​voordat hij op de Vox-Gründershow verscheen.

Nils Glagau was van plan archeoloog te worden in plaats van ondernemer.

Toen zijn vader Kristian Glagau in 1991 samen met een vriend Orthomol oprichtte en zijn producten bijna volledig vanuit de familiegarage verkocht, was Nils Glagau net zijn Abitur aan het afronden en studeerde hij etnologie in Bonn. Met een diploma in Tasche specialiseerde hij zich in Alt-Amerikanistik en zocht hij naar archeologische Maya-sites in Midden- en Zuid-Amerika. In de tussentijd werkte hij bij Orthomol, een bedrijf dat was uitgegroeid tot een leider op het gebied van voedingssupplementen, maar hij botste meerdere keren met zijn vader.

Nils Glagau neemt het familiebedrijf Orthomol over na de vroegtijdige dood van zijn vader.

Toen kwam de schok van 2009. Nils Glagau’s vader stierf als gevolg van een longembolie. Nils Glagau, als CEO, vulde de leegte in het bedrijf met zijn moeder en oudere zus. Het bedrijf heeft nu een vestiging in Langenfeld en biedt meer dan 30 verschillende voedingssupplementen aan. Ze zouden het immuunsysteem versterken en tegelijkertijd de concentratie en prestaties verbeteren. De methoden daarentegen zijn niet onomstreden. Integendeel, ze blijven kritiek leveren, ondanks het feit dat ze geen echt voordeel hebben.

Nils Glagau is een privévader van twee kinderen die volledig toegewijd is aan sport.

Er is niet veel informatie over het persoonlijke leven van een ondernemer. Nils Glagau, getrouwd en vader van twee Zwillingstöchtern, staat bekend om zijn passie voor sport. Gedurende deze tijd heeft hij zich toegelegd op tennis en is hij vooral dol op basketbal en volleybal.

Nils Glagau Ehefrau
Nils Glagau Ehefrau

De passie voor sport van Sein kwam tot uiting in de sponsoring van zijn bedrijf: Orthomol sponsorde de voetbalclub Fortuna Düsseldorf in het seizoen 2017/18, toen ze promoveerden naar de tweede divisie. Orthomol wordt nog steeds gesponsord door de Eishockey Nationalmannschaft. Daarnaast houdt de nieuwe Löwe van reizen, lezen, muziek luisteren, films kijken en koken.

Lees ook: DIESER MALE MAAKT DE DHDL-investeerder GELUKKIG.

Ben je al fan van News.de op Facebook en YouTube? Hier vind je het meest up-to-date nieuws, video’s en games, evenals een directe lijn naar de editor. Nils Glagau is sinds 2009 eigenaar en CEO van het familiebedrijf Orthomol. Hij is waarschijnlijk het meest bekend bij het grote publiek sinds 2019, want de 45-jarige werd in dat jaar voor het eerst gezien als investeerder in “Die Höhle der Löwen” .

Glagau is jurylid in de huidige Staffel 10. De “Löwe” brengt een schat aan kennis op het gebied van gezondheid, voeding en sport met zich mee. Maar wie is nu precies de ondernemer? Wat is er bekend over hem en zijn familie? We presenteren u een portret van Nils Glagau. Aanbiedingen en Beteiligungen door Nils Glagau in “Höhle der Löwen”

Nils Glagau Ehefrau
Nils Glagau Ehefrau

Nils Glagau maakt sinds 2019 deel uit van de Vox-Show “Die Höhle der Löwen” als investeerder. Volgens zijn eigen verklaring verwacht hij dat de oprichters zullen vechten voor hun producten. Hij brengt zijn kennis in op het gebied van gezondheid, voeding en sport. Terwijl de “Löwe” zeer spaarzaam had geïnvesteerd in de eerste twee Staffelns, werd er geïnvesteerd in Staffel 8 en 9. Dat was het geval bij de eerdere deals, die Nils Glagau ook in Staffel 6, 7, 8 en 9 deed als Staffel 10 tot nu toe.

Nils Glagau Ehefrau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *