Neil Dudgeon Krankheit

Neil Dudgeon Krankheit DCI John Barnaby, gespeeld door Neil Dudgeon sinds 2011, is een ITV-detective op Midsomer Murders. Hij nam voor het grootste deel de plek van John Nettles over.

Neil Dudgeon Krankheit
Neil Dudgeon Krankheit

Ondanks dat het destijds deel uitmaakte van West Riding of Yorkshire, staat de stad die opgroeide in Dudgeon nu bekend als South Yorkshire. Hij ging naar verschillende scholen, waaronder Doncaster Intake Secondary Modern School. Rosencrantz en Guildernstern zijn dood, en hij studeerde theater aan de Universiteit van Bristol.

Dudgeon werd in 1987 voor het eerst in de bioscoop uitgebracht. Daarna verscheen hij in Piece of Cake als gevechtspiloot uit de Tweede Wereldoorlog naast Tim Woodward, Jeremy Northam en Nathaniel Parker.

Hij verscheen sporadisch in shows, waaronder ER, The Mentalist (als een personage gespeeld door David Jason) en Lovejoy, maar zijn meest opvallende rol was die van rechercheur Constable Costello in A Touch of Frost in 1994, een aflevering waarin de Detective Inspector was William Edward “Jack” Frost (gespielt door David Jason). In The Mrs. Bradley Mysteries in 1998-99 speelde hij George de Chauffeur (neben Dame Diana Rigg).

Tijdens zijn tijd op Bridget Jones: The Edge of Reason, werd hij gecast in een ondersteunende rol als taxichauffeur van Mark Darcy, die hij speelde tot het einde van de film.

Dudgeon portretteerde de self-made miljonair Roman Pretty in de BBC2-sitcom Roman’s Empire. Dudgeon speelde als Alan Hardaker, een voormalig secretaris van de Football League, in BBC’s Life of Riley, die voor het eerst werd uitgezonden in 2009 en werd opgewekt in 2011. In het tv-drama United, dat is gebaseerd op de luchtramp in München van 1958, speelde Dudgeon Alan Hardaker , een voormalig secretaris van de Football League.

Neil Dudgeon Krankheit
Neil Dudgeon Krankheit

Zie ook de aandoening van Mensur Suljovic.

In het jaar 2010 had Dudgeon een gastoptreden op Midsomer Murders in een aflevering met de titel “The Sword of Guillaume.” John Nettles speelde rechercheur-hoofdinspecteur Tom Barnaby totdat hij zijn functie neerlegde. In de aflevering werd hij geïntroduceerd als neef van het personage. Nadat de laatste afleveringen van Midsomer Murders met John Nettles in 2011 waren uitgezonden, nam Dudgeon, die ook werd gecast als uitvoerend producent van de show, de rol van de ster van de show op zich.

Omdat het personage van Dudgeon Detective Chief Inspector John Barnaby is, is het mogelijk dat dit een poging is om te profiteren van het succes van de vorige naam van de show, “Inspector Barnaby”, in specifieke markten. Dudgeon maakte zijn debuut als ondersteunend personage in het vierde seizoen van Midsomer Murders (“Garden of Death”).

Dudgeon Norman Birkett verscheen in vier stukken van Caroline en David Stafford in 2012, gebaseerd op Birketts cases voor de Afternoon Play-serie van BBC Radio 4. Dudgeon is getrouwd met Mary Peate, een producer voor het BBC-radiostation Classic FM. Joe en Greta Dudgeon zijn hun kinderen.

INSPECTOR BARNABY BLEIBT NICHT VIEL ZEIT! GEHIRNZELLEN STERBEN AB!

Björn Strauss (Björn Strauss)

Midsomer/Mainz (Midsomer/Mainz) – Fans van de langlopende detectiveserie “Midsomer” Inspector Barnaby moeten nu een jaar wachten op het volgende deel. Kaal, er is iets nieuws op de ZDF. Eindig! In het meest recente geval gaat het om Hirn-degeneratie. Als deutsche Erstausstrahlung heeft de ZDF drie nieuwe shows aangekondigd (totaal!). Het is allemaal voorbij op 17 januari 2021. De betoverende (verbeelde) “Midsomer” wordt zondag om 22.15 uur omgetoverd tot een podium voor de dörflichen Leichen. op de beproefde Krimi-Sendingplatz.

Als gevolg hiervan is “Inspector Barnaby” (Neil Dudgeon, 59) terug op de Duitse Free-TV.

Daarvoor was er John Nettles (77, aangekondigd als “Jim Bergerac” van 1981 tot 1991), die vele jaren dienst deed als wetshandhaver in de omgeving van Causton… John, de “New Barnaby”, arriveerde in Midsomer in Staffel 13 om de positie van zijn oudere neef Tom bij de Causton CID over te nemen toen hij met pensioen ging. Als gevolg hiervan is er een nieuwe Krimi-Stoff gearriveerd in het pittoreske-schrulligen Midden-Engeland.

Na 21 seizoenen zou je denken dat er niet veel mensen meer zijn in de omgeving van Causton. Pustekuchen! Barnaby moet beeilen! Kortikobasale Degeneratie In de nieuwe zaak moet een lokale journalist weer eens geloofd worden. Man wil geloven dat ze niets zinvols heeft geschreven, behalve voor de namen Dorf-Promis, Dorf-Tanz, Dorf-Cricket en Hunde. Maar je was een grote speler op het toneel!

Neil Dudgeon Krankheit
Neil Dudgeon Krankheit

Je wordt dood gevonden. Inspecteur Barnaby vermoedt dat er meer aan de hand is dan de stomme inbraken en dat het huis grondig is doorzocht.

Op het eerste gezicht zijn er geen aanwijzingen dat Rosa Corrigan aan een bijzonder interessante of controversiële verdieping werkte. Rosa daarentegen werkte tot haar dood aan een verdieping over de familie van een winkelmagnaat.

Andrew Wilder, die lijdt aan kortikobasaler degeneratie, is het onderwerp van deze verdieping. Seine-hersencellen sterven langzaam af, en hij heeft nog maar een paar jaar te gaan… Had hij er iets mee te maken?

“Immer diese teuflischen Details” – deze eerste nieuwe aflevering is een gratis tv-première van het 21e seizoen van de Britse Krimi-Dauerbrenner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *