Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Chris Kläfford Familj

Chris Kläfford Familj Chris Kläfford föddes den 10 april 1989 i Stockholms svenska huvudstad. Sångaren som sköt till stjärnstatus efter att ha placerat sig i de två bästa i Sveriges Idol -tävling 2017. 2017 tävlade han och Hanna Ferm om titeln American Idol, med båda två i de två bästa tävlande. Efter att ha skapat en YouTube -kanal började han publicera omslag av låtar 2008, men han började inte publicera originallåtar förrän 2015.

Chris Kläfford Familj
Chris Kläfford Familj

Enligt hans biografiska information är han en populär popsångare. Han har inkluderats i listan över kända personer som föddes den 10 april 1989, vilket inkluderar honom. Han är en av de rikaste popsångarna i världen, som har fötts i Sverige. Dessutom har han en position på listan över de mest populära popsångarna. Chris Kläfford är en.

anmärkningsvärd person i vår databas som är 30 år gammal och är en av de mest kända individerna i världen.
Chris Kläfford upprätthåller hemligheten kring sitt personliga och romantiska liv. Kolla in ofta eftersom vi kommer att fortsätta att uppdatera denna webbplats med ny information om relationerna. Undersök Chris Kläffords tidigare relationer, inklusive hans ex-flickvänner och tidigare anslutningar, i det här avsnittet. Chris Kläfford föredrar att inte diskutera sitt personliga liv, inklusive hans äktenskap och skilsmässa.

“Dating” avser ett skede i en individs liv under vilket individen aktivt söker romantiska relationer med en mängd andra människor. Begreppet “dejting” används ibland för att beskriva två ogifta kändisar som har setts tillsammans offentligt. Det är dock oklart om de helt enkelt är bekanta som utforskar ett mer intimt förhållande eller om de är romantiskt kopplade till varandra.


Det har avslöjats att Chris Kläfford ännu inte är gift, även om han har en långvarig pojkvän som heter Bob Linger i sitt personliga liv. Paret har nu varit tillsammans i nästan sex år efter att ha träffats på internet. Bob Linger som var vid Chris sida under sin tid på Idol och hans efterföljande vistelse.

Chris Kläfford Familj
Chris Kläfford Familj

i Stockholm i mer än tre månader beskrevs som “hans sten” av Chris. Chris önskan att bli en känd konstnär har tvingat honom att lägga sin familjstid och önskan att skaffa barn i vänteläge för att drömma om att bli en känd artist. De första tio åren av sin musikaliska karriär arbetade Kläfford som bartender i sin hemstad. 2017 korades Kläfford däremot till vinnare av den trettonde säsongen av Swedish Idol.

På ett år hade Kläfford tre topp-fem låtar på nationell radio, över 35 miljoner streams, platinasäljning och slutsålda föreställningar, som alla bidrog till hans meteoriska berömmelse. Han är den enda mästaren som har singlar som rankas som nummer ett och nummer sju när det gäller de flesta strömmarna samtidigt. Hans omslag av John Lennons Imagine är en av de mest tittade videorna på YouTube just nu. År 2018 spelade han över 100 soloshower i Sverige. År 2019 ger Kläfford en avskedsturné i Sverige med bandet Gyllene Tider, som blir hans sista föreställning.

Kläfford tävlar nu i den 14: e säsongen av America’s Got Talent, och hans första låtval var låten Imagine.
Kläfford är en av de många deltagarna i säsong 14 av America’s Got Talent, som nu sänds på NBC. Chris provade på America’s Got Talent som gitarrist och musiker genom att utföra en kopia av John Lenons Imagine. Christys uppträdande var så innerligt att det drog publiken till tårar, och han fick enhälligt.

godkännande från panelen med fyra domare. Efter hans framgångsrika passage genom auditionsscenen spelade Klafford sin originallåt som heter Something Like Me, som hyllades med stående ovationer från alla domare i publiken. Hans känslomässigt laddade prestation var tillräcklig för att få honom genom andra omgången av tävlingen och in i kvartsfinalen i turneringen.

Chris Kläfford Familj
Chris Kläfford Familj

I 1413: e avsnittet av American Idol sjöng Chris en annan originallåt med namnet Cold at the Altar under kvartsfinalomgången i tävlingen. Chris vann fler online -röster än Charlotte Summers och Ndlovu Youth Choir, och som ett resultat valdes han att gå vidare till semifinal. Chris spelade If Not With You, For You i AGT -semifinalen, vilket var ännu en låt han hade skrivit för showen. Hans prestation möttes av applåder.

från publiken och från domaren Julianne Hough, men han vann inte tillräckligt med röster för att gå vidare till finalen. Enligt honom är berättelsen bakom hans originallåt “Cold At the Altar”, som finns på Spotify, följande: “Precis innan min farmor Iris Sjögren gick bort, var en av hennes sista önskningar att jag skulle uppträda för henne vid hennes begravning. ” Hon uttryckte en önskan att höra låten Hallelujah.

Jag satt ensam på begravningsdagen, förutom resten av min familj, förberedd att sjunga tillsammans med min sena mormor, som hade gått bort. Om jag såg min familj gråta, visste jag att jag skulle ha sprängt i tårar också. Jag ville inte se deras ansikten eftersom jag visste att jag skulle ha gjort detsamma. Chris mormor firas med frase n “kall vid altaret”. Han sjöng låten under hennes begravning, och han ser den som en av hans svåraste upplevelser.

Chris Kläfford Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *