Celebs Blog

House of Celebrities

Trend

Дієта Дюкана

Дієта Дюкана Запевнення Ви можете схуднути на десять фунтів за тиждень і ніколи не повернути його. Це можна зробити, якщо дотримуватись критеріїв дієти Дюкана, яка була заснована у 2000 році французьким лікарем та дієтологом П’єром Дюканом.

План обертається навколо нежирного білка, вівсяних висівок, води та щоденної 20-хвилинної прогулянки. Обмеження вуглеводів змушує ваше тіло спалювати жир, згідно з цим поняттям.

Диета Дюкан - Диета Дюкан I Описание методики | Диета Дюкан
Дієта Дюкана

В основному, ви можете споживати стільки їжі, скільки вам подобається, якщо вона перебуває у списку дозволених продуктів, де вуглеводів надзвичайно мало, якщо взагалі є.

Що ви можете споживати
У вашому раціоні буде багато білка та вівсяних висівок.

Дієта ділиться на чотири етапи.

Дієта Дюкана Під час фази «Атака» (1–10 днів) слід споживати якомога більше нежирного білка, а також 1,5 столової ложки вівсяних висівок та щонайменше 6 склянок води щодня.
Через день ви додаєте необмежену кількість некрохмалистих овочів та додаткову половину столової ложки вівсяних висівок до фази “Круїз” (яка може тривати кілька місяців).
Коли ви досягнете третього етапу, «Консолідація», ви зможете їсти овочі щодня, плюс один шматок фрукта, дві скибочки цільнозернового хліба і одну порцію твердого сиру (5 днів на кожен втрачений фунт). У цей період ви також можете приймати 1 або 2 порції крохмалистих продуктів, а також 1 або 2 “святкові” страви, де ви можете їсти що завгодно.
Технічне обслуговування – фокус четвертої фази, “Стабілізація” (триває). За винятком одного дня на тиждень, коли ви дотримуєтесь усіх білкових вимог з фази дієти “Атака”, ви можете їсти все, що завгодно. Ви також повинні з’їдати 3 столові ложки вівсяних висівок на день і ходити 20 хвилин щодня протягом цієї фази.
Дозволено використовувати штучні підсолоджувачі, спеції, камедь без цукру та несолодку каву та чай.

Дієта Дюкана
Дієта Дюкана

На етапах консолідації та стабілізації можна випивати по одній склянці вина щодня.

Рівень зусиль: Середній
Готувати їжу не повинно бути важко, і незвичайні інгредієнти не потрібні. Однак ви будете обмежені в тому, що можна їсти на початку програми.

Обмеження: вживання в основному білка та вівсяних висівок може стати одноманітним.

Приготування їжі та покупки: страви на цій дієті просто спланувати, придбати та приготувати.

Готові до вживання продукти та страви не потрібні.

Без очних зустрічей.

Щоденна 20-хвилинна прогулянка потрібна як частина стратегії.

Чи є він досить гнучким, щоб задовольнити дієтичні обмеження чи уподобання?
Веганське або вегетаріанське: Багато нежирного м’яса, птиці, риби, молюсків, нежирних молочних продуктів та яєць є частиною цієї дієти. Сейтан, темпе і тофу – єдині вегетаріанські джерела білка; квасоля, горіхи та сочевиця не допускаються до дієти. Якщо ви не їсте м’ясо в дні, коли все, що ви їсте, – це протеїн (без фруктів чи овочів), все може швидко притупитися.

Дієта з низьким вмістом жиру: Якщо ви зараз перебуваєте на дієті з низьким вмістом жиру або страждаєте на серце, що вимагає вживання їжі з наднизким вмістом жиру, ця дієта може бути ідеальною для вас, оскільки дозволена їжа переважно нежирна, нежирна , або нежирний білок, овочі та фрукти.

Без глютену: дієта може спочатку працювати для безглютенової дієти, але коли обмежуються обмеження, вона вже не є повністю безглютеновою. Зробіть практикою ретельну перевірку етикеток на продуктах харчування, якщо ви намагаєтеся повністю уникнути глютену.

Що ще слід знати про витрати: нічого, якщо ви не підписалися на онлайн-тренінг, який коштує 29,99 доларів на місяць і не є обов’язковим.

Дієта Дюкана
Дієта Дюкана

Дієта Дюкана Підтримка: Цей план містить велику спільноту. На офіційному веб-сайті також доступні зразки рецептів, мотивування історій успіху від справжніх чоловіків та жінок (а не лише знаменитостей) та тренерів, які допомагають дієтологам протягом кожної фази.

Який принцип дієти?
Дієта Дюкана передбачає дієту з високим вмістом білків, низьким вмістом вуглеводів і жирів. План включає 100 товарів, які можна споживати в будь-якій кількості протягом перших кількох тижнів.

Ця стратегія дуже нагадує кетогенну дієту та інші програми з низьким вмістом вуглеводів, при яких організм відновлюється і покладається на жир і білки для отримання енергії. Їжа з високим вмістом білка допомагає збалансувати вироблення інсуліну, знижуючи при цьому рівень греліну, гормону голоду. Ми почуваємося ситішими швидше і менше їмо. Дієта Дюкана, навпаки, обмежує не лише вуглеводи, а й жири. Безпека та переваги цього підходу не підтверджуються дослідженнями.

Спочатку потрібно розрахувати свою «належну» вагу, перш ніж переходити до плану харчування Дюкана. Для цього можна використовувати спеціальний калькулятор. Обчислення базуються на такій інформації, як зріст, максимальна та мінімальна вага, вік та будова тіла. Оскільки П’єр Дюкан створив калькулятор, важливо перевірити результати науковими методами та у свого лікаря.

Дієта Дюкана ділиться на чотири етапи:

Атaка \ sАльтернація
Кріплення \ sСтабілізація
Втрата ваги помітна вже на фазі нападу, що спонукає вас дотримуватися техніки харчування Дюкана. Зневоднення є причиною швидкої втрати ваги, оскільки організм втрачає рідину через брак вуглеводів. З іншого боку, експерти не погоджуються щодо довгострокового успіху методу та користі дієти для здоров’я. Давайте розглянемо, як дієта діє і чому вона має стільки недоліків.

Дієтичні етапи
Дієта розділена на чотири розділи, кожен з яких має різну тривалість залежно від розрахункової «правильної» ваги. Перші два етапи розроблені для того, щоб допомогти вам схуднути, а два останні призначені для того, щоб допомогти вам зберегти свій прогрес. Під час нападу дозволена лише їжа з високим вмістом білка. Потім киньте трохи некрохмалистих овочів, трохи жиру та ще трохи вуглеводів.

Тривалість штурму, чергування та підкріплення визначається тим, скільки кілограмів потрібно скинути, щоб досягти своєї “ідеальної” ваги. Третій етап, якого слід дотримуватися релігійно, поєднує дієту фази фіксації з тижневими білковими днями, щоб сформувати схему нападу.

Дієта Дюкана
Дієта Дюкана

Напад. Фаза може тривати десь від двох до семи днів. Етап може зайняти більше часу, якщо вам потрібно схуднути на 20 кг і більше, щоб досягти своєї “ідеальної” ваги. План харчування включає 68 джерел білка, а також кілька додаткових продуктів:

Дієта Дюкана: птиця: куряче філе і печінка, індичка, дика качка, перепелині, нежирна індичка та курячі ковбаски м’ясо: яловичина, телятина, оленина та інша дичина, свинячий, пісний та соєвий бекон, печінка, нирки, язик
Немає обмежень щодо риби та морепродуктів, включаючи консервований тунець у воді.
вегетаріанські білки: сейтан – замінник м’яса на основі пшеничної клейковини, овощні гамбургери та соєві продукти, яйця тофу та темпе: курка, перепела та качка
1 кілограм нежирних молочних продуктів щодня: молоко, йогурт, сир та рикотта

Дієта Дюкана

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *